Završena sanacija Ulice Bracana Bracanovića

Ekipe gradskog preduzeća Putevi d.o.o.  iskoristili su lijepo vrijeme u protekla dva dana, koje im je bilo potrebno za radove na iscrtavanju horizontalne i ugradnji vertikalne signalizacije u Ulici Bracana Bracanovića, čime je sanacija pomenute saobraćajnice završena u potpunosti.  Radovi su izvedeni u  dužini od 490 metara na potezu od raskrsnice sa Bulevarom Stanka Radonjića do kružnog toka na Bulevaru Josipa Broza u okviru Mjesne zajednice „19.decembar“. Zahvaljujući uspješno završenom poslu, saobraćajnica koja je bila u prilično lošem stanju, sada je dobila novi izgled, a vozači mnogo bolje i bezbjednije uslove za vožnju.

Podsjećamo,  vrijednost radova koji su obuhvatili mašinsko struganje, izradu izravnavajućeg sloja, ugradnju asfaltne mase, šahti atmosferske i fekalne kanalizacione mreže, sanaciju trotoara, ugradnju ivičnjaka  i potrebne signalizacije iznosila je 210.000 eura.

Kvalitetna putna infrastruktura u svim djelovima grada ostaje prioritet ovog preduzeća i u narednom periodu, zahvaljujući čemu će saobraćajna mreža u Podgorici biti značajno unaprijeđena, na zadovoljstvo svih sugrađana.

Najnovije novosti: